Prati nas

Bizarno

Kim Kardashian videla je da ju je Tristan Thompson blokirao na instagramu: pljunuću ga!

Kim Kardashian nazvala je Tristana gubitnikom, jako je besna i tvrdi da će ga pljunuti kada se prvi put vide!

Kim Kardashian šokirana je činjenicom da ju je Tristan blokirao na instagramu.

U najavi za novu epizodu U Korak sa Kardashianima, Kim Kardashian otkrila je da je dečko njene sestre, Tristan Thompson, blokirao na društvenim mrežama nakon njegove skandalozne prevare.

Na početku najave, tridesetosmogodišnja Kim diskutuje o dvadesetsedmogodišnjoj NBA zvezdi sa svojom starijom sestrom Kourtney Kardashian.  To će sada biti pravilo … neću ulaziti na profile bivših momaka, zato što je jako neprijatno kada moram da ih otpratim sa instagrama” , objašnjava Kim.

Ubrzo nakon toga, Kim je shvatila da je Tristan blokirao na instagramu. “Kakav gubitnik … ne mogu da verujem. Baš je luzer” , rekla je zvezda.

Kim je ubrzo nakon toga pozvala Khloe Kardashian kako bi joj prepričala šta se desilo. “Koliko zapravo on ima godina?” upitala je Kim.

Ima 27 … mislim da to godište jedino i zna kako da blokira nekoga na instagramu. Ja to ne znam, kako se to uopšte radi?” , odgovorila je Khloe.

Kim se nakon toga razbesnela i rekla da neće želeti da opterećuje Khloe time ali da jedva čeka da ga sretne uživo kako bi mogla da mu kaže sve što oseća, “pljunuću ga” , tvrdi Kim.

Vesti o Tristanovoj prevari pojavile su se u medijima samo nekoliko dana pre nego je Khloe rodila njihovo zajedničko dete. “Ima sreće što sam u devetom mesecu” , svojevremeno je izjavila Khloe nakon što je saznala šta se desilo.

U aprilu su strani mediji došli u posed fotografije na kojoj je navodno Tristan dok se ljubi sa nepoznatom devojkom. Fotografiju je uslikala žena, koje je sedela za stolom pored njegovog.

‘’Bila sam tamo. On je bio za stolom pored našeg, sa grupom prijatelja i devojkom sa kojom se ljubio celu noć’’, izjavila je žena.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top