Ko je obeležio nedelju za nama?

Ovo su najkomentarisanije ličnosti ove nedelje
Ovo su najkomentarisanije ličnosti ove nedelje

 

I ova nedelja na Tračari bila je vrlo interesantna! I u prethodnih 7 dana, kao što ste navikli, na vašoj omiljenoj Tračari govorili smo o najzanimljivijim dešavanjima iz života poznatih i manje poznatih domaćih i svetskih javnih ličnosti!

Kolica od zlata Lady Gage najkomentarisaniji su i najčitaniji tekst u nedelji za nama. Iako objavljen juče, tekst o padu na evrovizijskim kladionicama Moje 3 toliko vas je zaintrigirao da je za nešto više od 24 sata postao drugi najčitaniji tekst u prethodnih 7 dana.

Ime folk zvezde Dragane Mirković ove nedelje bila je jedno od najčešće pominjanih kada su domaće javne ličnosti u pitanju. Razlog je njen spot inspirisan indijskom serijom Mala nevesta.

Izmenjena verzija pesme Ljubav je svuda izazvala je podeljene reakcije: dok se nekima dopada, drugi komentarišu da je ovo jedna od najgorih pesama koju u poslednjih par godina šaljemo na Evroviziju.

Pozitivne reakcije i samo reči hvale dobila je pesma ovogodišnjih predstavnika Crne Gore na Evroviziji. Ako je suditi po komentarima Crna Gora od Srbije na predstojećoj Evroviziji dobija 12 poena. :)

Utisak nedelje je/su...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top