in

Koja zvezda će ove godine najviše zaraditi za Novu godinu?

Beogradsku publiku će i ove godine za doček Nove godine zabavljati neke od najvećih domaćih zvezda. Svi nastupi su već zakazani, a mediji su došli do informacija i o njihovom honoraru.

Kako se saznaje, Ceca Ražnatović, Maja Berović, Marija Šerifović, Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša su dobile najveće honorare, pa će svaka zaraditi za po stan u našoj prestonici.

„I ove godine najplaćenija je Ceca, koja će posle novogodišnje tezge u hotelu Majdan , biti bogatija za čak 80.000 evra. Sa Cecom će nastupiti njen mlađi kolega Sloba Radanović, koji će te noći, u džep staviti 15.000 evra. U sam estradni vrh se vinula i Maja Berović, koja će za nastup u Gotiku dobiti 60.000 evra“, kaže izvor.

Sa druge strane, Jelena Karleuša će u Hajatu nastupiti za 50.000 evra, a pored nje visokim honorarima mogu da se pohvale i Marija Šerifović i Aleksandra Prijović. 

„Marija je ove godine ugovorila tezgu u Belekspo centru za 45.000 evra, a Aleksandra u Crowne Plaza će zabavljati goste za 35.000 evra“, izjavio je izvor za Informer.

Darko Lazić i Đani će uzeti po 30.000 evra, a izvor dodaje da je Darku cena porasla od saobraćajke.

„Darko će pevati u restoranu Holivud tajedno sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje će zaraditi 10.000 evra manje od njega“, rekao je izvor.