in

Komšije Darka Lazića: Nekad je bio dobar, a sad poročan


Nakon što je pevaču Darku Laziću napravljena sačekuša u kojoj je povređen nakon pucnjave, pojavile su se oprečne priče, od toga da je dugovao veliki novac do toga da se zamerio mafijašima. Međutim, kao i u svakoj priči, komšije najbolje znaju, pa evo šta su o njemu rekli.

U dvorištu porodične kuće pevač je sagradio svoju vilu, a komšije kažu da je njegov dom najlepši u selu. Većina suseda kaže da Darko nije bio kavgadžija dok nije postao popularan.

“Čuo sam da su ga prebili, ali ništa to nije novo za njega. Oguglao je. Dok je bio dete i mlad momak, bio je fin, a šta je ovo sada, bog zna. Otišao da peva i postao ništa, pokvario se. Usilio se. Budi bog s nama na šta ispade”, kaže jedan od starijih suseda, dok drugi dodaje:

“Javi se on nama kada dođe u selo, popriča, ali onako, nekako je bezveze. Šta znam, pare ljude kvare.”

Momci koje smo sreli kod obližnje prodavnice kažu da su se sa Darkom družili dok je bio siromašan.

“Porodica mu je dobra i poštena, bio je jako siromašan, njegovi su išli po selu u nadnice da zarade koji dinar više. A onda je otišao u pevače i postao poročan, kažu svašta koristi ako me razumete. Dobro peva, ali ga novac pokvari. Dobilo se para, pa ne zna šta će sa njima”, objašnjava jedan od momaka.

Komšinica koja živi u blizini Darkovog doma ističe da se Darkovi roditelji jako sekiraju zbog njega, naročito baka.

View this post on Instagram

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

“Njegovi su se namučili dok su stekli nešto. Otac mu je radio u Holandiji, pa je Darko često tamo boravio. Malo, malo pa se priča da je dobio batine ili da je on nekoga pretukao. To skraćuje život njegovim roditeljima”, kaže ona i dodaje: “Nekada sam pila kafe sa njima, ali sada slabo”. 

Jedan stariji gospodin kaže da je Darko bio dobro dete i da će biti dobar čovek samo da se malo izluduje.

“Nikada me nije uvredio, vodi računa šta priča. Čuo sam da se razveo, ma i neka je. Proći će ga sve to. Udarile ga pare u glavu, a gde ima novca ima i žena. Burazer i otac su mu dobri ljudi. On se doselio ovde, napravio kućerinu i vozi neki besni auto. Kada prođe kroz selo, 200 na sat juri. Ana više ne dolazi kod bivše svekrve, a nije ni ranije dok su bili u braku. Ova nova dolazi, mislim da je tu iz Pećinaca”, otkriva nam komšija.

Nekoliko mladića pitali smo šta se dogodilo pre nekoliko godina, kada se pisalo da je Darko razlupao seosku kafanu.

“To je uobičajeno ovde, ljudi se tuku kada popiju malo više. Zaguljen je on, ne da na sebe. Razbio je tada dve-tri flaše, ali nije celu kafanu razlupao”, smeška se momak, pokušavajući da okrene priču malo u Darkovu korist. (Svet.rs)