Prati nas

Vesti

Komšije otkrivaju pravu istinu o odnosu Aleksandre i Filipa

Komšije slavnog para otkrili su kakvi su van kamera

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović važe za jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni. Oni će uskoro dobiti i prvog sina, a komšije su otkili medijima da li zaista imaju skladan odnos kakav predstavljaju pred kamerama.

Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nežna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje.

“Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za celi život. Cenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama”, ispričala je prodavačica Slađana piše Scena

 Ona je dodala da se Prija i Filip sve vreme ljube i grle.

“Ona ga stalno zapitkuje: Ljubavi, hoćeš li ovo ili ono, hajde uzmi, ti to voliš. A ona voli da jede neke rol-viršle, koje sama peče kod kuće pa ih često kupuje.”

U zdgradi ima perionica veša i često je posećuju.

“Mislim da Aleksandra i Filip vrlo malo stvari peru i peglaju sami. Oni su tu stalno i evo čeka ih puno mirišljavih sveže opranih stvaru da ih preuzmu.Nisu naporni ni zahtevni i ništa im ne zasmeta kako smo uradili. Sada već imamo prijateljske odnose. Zamole me ako nešto hitno treba da se opere i opeglam neku stvarm a kada prođe Nova godina donese i po 20 haljina u kojima je nastupala. U poslednje vreme je mnogo galantna i daje nam super bakšiš”, otkrila je Rada.

“Jedino nikada nismo videli Brenu, ali Zorica, Filipova mama, dolazi kod nas i sređuje nokte. I Aleksandrinu mamu viđamo u prolazu. Ona je zgodna i mlada žena, ako sestra je Aleksandri. Što se tiče Filipa i Aleksandre lepo su vaspitani i kulturni ljudi”, rekla je kozmetičakra.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top