Konačno imamo datum premijere nove sezone ‘Sherlocka’

Sherlock se na male ekrane vraća za dva meseca (foto: BBC)

Za sve verne obožavaoce serije Sherlock, čekanje je (skoro) završeno. Konačno imamo datum premijere nove sezone BBC-jeve nagrađivane serije, a on je 1. januar 2017. godine.

Tradicija se nastavlja te će publika nakon tri godine prvog dana nove godine uživati u avanturama detektiva iz Baker streeta 221b i njegovog pomoćnika, doktora Watsona.  Specijal The Abominable Bride prikazan je prvog januara ove godine, ali od tada nismo imali nagoveštaj kada će nove epizode stići na male ekrane.

Sherlock, sezona četiri, uskoro stiže. Gde god da odemo, šta god radili, svi putevi vode u Baker street i uvek se osećamo kao da stignemo kući“, stoji u izjavi tvorca serije Stevena Moffata. „Duhovi prošlosti su se podigli u životima Sherlocka Holmesa i John Watsona i teror i tragedije se ređaju. Ovo je priča koju pričamo od početka i upravo će doživeti vrhunac“, dodaje Moffat o novim epizodama.

(foto: BBC)

Iako su zvezde Shelocka, i Benedict Cumberbatch Martin Freeman u poslednje vreme sve zauzetiji snimanjem filova, još uvek se ne zna da li će ovo biti poslednja sezona ili ćemo ih i dalje gledati u ulozi neobičnog detektivskog dvojca.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI