in

Konačno kraj: Tanji Savić muž vratio decu nakon godinu dana


Pevačica Tanja Savić je nakon godinu dana borbe uspela da vrati sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog pristanka odveo u Australiju.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju sinova, napisavši u opisu da su konačno ponovo zajedno.

“Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vas smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu”, napisala je Tanja, te dodala:

“Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke… Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka… Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama. P. S. Hvala vama što ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsrećnija mama”, napisala je.

Podsetimo, suprug Tanje Savić je u aprilu prošle godine odveo u Australiju njihove sinove – Maksima i Đorđa, navodno zbog situacije sa koronavirusom, dok je pevačica ostala u Srbiji.

Njena borba za povratak sinova trajala je skoro godinu dana, a bili su uključeni i nadležni organi iz Srbije i Australije.