Konačno otkriveno kako je Kim Kardashian saznala za Karleušu!

Očigledna sličnost (foto: ABC/Instagram)

Dok mnogi vide očiglednu sličnost u stilu Kim Kardashian Jelene Karleuše, dosta je onih koji se pitaju kako je to Kim mogla da pronađe našu pop zvezdu na Instagramu pored miliona koji svakodnevno postavljaju na hiljade fotki na ovoj mreži.

Ali, odgovor je prilično lak, sudeći prema Operi 17, koja je pre skoro dva meseca objavila članak u kome je primećena među fotografijama koje je Khloe Kardashian lajkovala na Instagramu i ova Karleušina fotografija.

Ona radi sve isto kao ja (foto: Instagram)

Pa, ostatak priče nije teško povezati jer su sestre Kardashian veoma bliske, sigurno je da mnogo vremena provode ćaskajući o modi, a i prate jedna drugu na Instagramu, a svima je poznata sekcija na ovoj društvenoj mreži na kojoj se pojavljuju fotografije koje su lajkovale osobe koje mi pratimo.

Khloe je lajkovala fotku JK pre skoro 2 meseca (foto: Opera17)

Drugi su, pak, skloni da poveruju da je za sve kriv Kanye West, kome se navodno toliko dopala naša blondina da je odlučio da svoju suprugu transformiše u nju i nagovori je da se ofarba u plavo (koje joj po mnogima ne stoji lepo zbog tamnog tena).

Pa, kad je uporni Kanye uspeo da nametne svoju ideju minimalizma u nastupima čak i zvezdama koje su uvek nudile more odevnih kombinacija, frizura i boja u jednom spotu, poput Rihanne, zašto ne bi mogao da nametne svoju volju i Kim?

Tako bar glase komentari na svetskim portalima, a koji je vaš komentar?

Povezane vesti