Kristen Stewart: Donald Trump je bio opsednut mnome pre 4 godine

(foto: WENN/Instagram/realdonaldtrump)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN/Instagram/realdonaldtrump)

Povodom inauguracije Donalda Trumpa, Kristen Stewart se prisetila perioda kada je sadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država bio opsednut njom, toliko da ju je čak spominjao u svojim tvitovima pre više od 4 godine.

„On je zaista bio opsednut mnome“, izjavila je 26-godišnja glumica za Mirror. „Bio je praktično lud za mnom i pomalo ljut na mene, što je potpuno ludilo. Još uvek ne razumem to i teško mi je da poverujem da se to uopšte dogodilo.“

Podsetimo, Donald Trump je sredinom oktobra 2012. godine, kada je popularnost Sumrak sage (u kojoj su Stewartova i Robert Pattinson tumačili glavne uloge, a ljubavnu vezu potom sa platna preneli i u privatni život) bila u punom jeku, tvitovao o njih dvoje, nakon što su se u medijima pojavile glasine da je Kristen prevarila svog 4 godine starijeg kolegu i izabranika.

„Robert Pattinson ne bi trebalo da se pomiri sa Kristen Stewart. Ona ga je prevarila kao psa i uradiće to ponovo – samo gledajte. On može da nađe mnogo bolju od nje!“, napisao je u tvitu 17. oktobra 2012. godine Trump.

A kako Kristen danas gleda na sve to? „U to vreme je on bio samo rijaliti zvezda. Nisam bila baš najsigurnija ni o kome se radi. Za mene to tada nije bila velika stvar. Ali nedavno me je neko podsetio na to i prosto nisam mogla da verujem kada su mi se sve kockice sklopile“, ispričala je glumica koju smo prošle godine mogli da gledamo u poslednjem filmu kultnog režisera Woodyja Allena Cafe Society.

POSLEDNJE VESTI