Prati nas

Šokantno

Kritično zdravstveno stanje: Boki 13 podvezao želudac radi smanjenja težine

Zdravstveno stanje prvoosumnjičenog u aferi “Reket” Bojana Jovanovskog poznatijeg kao Boki 13, po rečima njegovog advokata Saška Dukoskog, veoma je loše.

On je za TV Telma rekao da njegov klijient Bojan Jovanovski ima jake bolove od prethodne dve neuspešne operacije i da od kako je u pritvoru povraća skoro svaki dan. Dukovski je dodao da je uprava istražnog zatvora “Skoplje” korektna i da je Bokiju 13 uvek bila obezbeđena zdravstena zaštita.

Bojan Jovanovski, koji se od 15. jula nalazi u pritvoru u skopskom istražnom zatvoru, nekoliko puta je vođen na Kliniku za torakalnu hirurgiju u Skoplju, a prema ranije objavljenim informacijama, nedavno se podvrgao operaciji podvezivanja želuca radi smanjenja težine.

Krivični sud u Skoplju je Jovanovskom u petak 13. septembra drugi put za 30 dana produžio pritivor u kojem se nalazi sa još dvoje osumnjičenih u aferi “Reket” – Zoranom Milevskim, zvanim Zoki Kičevac, i razrešenom specijalnom tužiteljkom Katicom Janevom.

Tužilaštvo za organizovani kriminal njih troje sumnjiči za iznudu milion i po evra od jednog od nabogatijih Makedonaca, biznismena Jordana Kamčeva, da bi dobio bolji tretman u istrazi u krivičnom slučaju “Imperija” u kojoj je prvoosumnjičen.

Predistražni postupak u slučaju “Reket” vodi se od početka maja, a istražni postupak od 15. jula, kada su uhapšeni Jovanovski i Milevski.

1 komentar

1 komentar

  1. Mica opajdara

    18. 09. 2019. at 01:24

    Bokice,da li te jure batice po tvorza?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top