Ksenija Pajčin sahranjena na Novom groblju

Porodica, prijatelji, kolege i mnogobrojni obožavaoci oprostili su se od pevačice Ksenije Pajčin. Tridesettrogodišnja Beograđanka danas je sahranjena u najlepšoj aleji na Novom groblju.

Opelo je počelo u 14 časova, a pola sata kasnije kovčeg sa telom položen je u porodičnu grobnicu. Jednu od najlepših Srpkinja ispratilo je više od 2.500 ljudi.

Majka Ljubica je bila prisutna sa svojim bivšim mužem Milošem i njegovom ćerkom iz drugog braka, dok Ksenijina baka Mara, koju je pokojna pevačica obožavala, i na koju je Ksenija ličila nije prisustvovala sahrani jer joj se neposredno pred opelo slošilo, pa je morala da reaguje i hitna pomoć.

Poslednji govor, koji su napisali njeni najbolji prijatelji i kum Bane Dević, dotukao je majku Ljubicu, koja se do tog trenutka držala hrabro i stameno.

Od kolega i saradnika sa estrade posednju počast pevačici odali su Ana Nikolić, Romana Panić, Neda Ukraden, Indira Radić, Marina Tucaković, Bora Drljača, Ivana Škorić, Biljana Obradović, Bane 187, Katarina Ostojić, Sandra Obradovići mnogi drugi.

izvor: Svet.rs

Povezane vesti

Back to Top