Prati nas

Bizarno

Kylie Jenner zabrinuta: Jordyn spavala i sa Travisom?

Šta se zaista dešava!?

Holivud se trese zbog najnovijih glasina u koje su umešane Kylie Jenner, Travis Scott i Jordyn Woods! Naime, dvadesetjednogodišnja zvezda je zabrinuta da joj je Jordyn zabola nož u leđa i pored Tristana Thompsona, spavala i sa Travisom Scottom, ocem njenog deteta!

Prema navodima izvora, zvezda je imala razgovor sa Travisom u kome ga je ispitivala o svojoj prijateljici i upitala da li se između njih nešto dogodilo. Scott je sve negirao i objasnio svojoj dragoj da ukoliko bi mu se Jodyn ikada nabacivala ili slično, prva osoba koja bi to saznala je ona.

Glasine su potekle odmah nakon skandala u kome se otkrilo da je Jordyn bila sa Tristanom Thompsonom, dečkom Khloe Kardashian – nakon čega je par raskinuo.

Sestre Kardashian i Jenner su se odmah nakon toga udaljilje od Jordyn, ali mladoj Kylie to pada naročito teško jer su ona i Jordyn maltene odrasle zajedno.

Iako želi da joj oprosti, ne može da prestane da razmišlja o tome da je ispala glupa. Čak razmišlja i mogućnosti da je Jordyn bila i sa Tygom takođe!“, tvrdi izvor.

Kylie ne može da veruje šta se dogodilo i volela bi da je sve samo velika greška i nesporazum. Jako joj nedostaje njena prijateljica.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top