Laća o Ceci, Karleušin menadžer o skandalu: Šta se stvarno dešavalo na sahrani Marine Tucaković

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marina Tucaković, koja je preminula 19. septembra u 67. godini, sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu oko 50 osoba, uz strogo poštovanje epidemioloških mera.

Njena poslednja želja bila je da počiva pored sina Miloša. Međutim, njen pomen pomalo je ostao u drugom planu zbog skandala koji je izbio nakon sahrane.

Senku na Marininu sahranu bacio je skandal kada je navodno nakon sahrane Marinin sin Laća zabranio Ceci Ražnatović, Saši Matiću, Minaku Kaliniću, ali i Damiru Hadanoviću da priđe grobu njegove majke.

„Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu,“ rekao im je navodno Laća kada je sahrana završena. Ceca, Saša i Milan su se odmah okrenuli i otišli.

Iz Cecinog PR tima rečeno je da ona ovaj incident neće komentarisati, a ni Laća nije želeo da komentariše.

Na društvenoj mreži oglasio se i najbliži saradnik Jelene Kareluše, koja je ostala do kraja na sahrani i prisustvovala je opelu u kapeli, i na pitanje da li se skandal desio bio veoma kratak i jasan.

„Ne,“ odgovorio je Zoran Birtašević, piše Kurir.rs.

Laća o Ceci: Njeno vreme je prošlo

Pre izvesnog vremena, Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, tekstopisac koji stoji iza hitova „Rane“ i „Savršen par“, tužio je Cecu zbog neisplaćenih dugova.

Kako sada kaže, Ceca je sravnala svoj dug, te da mu je isplatila novac koji je Laća rekao da duguje njemu i njegovoj porodici.

„Što se tiče Cece, ona je sravnala taj dug, zahvaljujući Damiru Handanoviću koji je dosta pomogao mojoj porodici. Ja sam se jednog jutra probudio, potpisao ugovor, i nisam imao snage da se dalje tužim sa njom. Mislim da joj je najteže bilo da da pare na kraju, čekao sam je neko vreme, bitno je da je ugovor odmah dala. Želim joj sve najbolje i puno letovanja na Kipru“, rekao je Laća za Novu.rs.

Na pitanje da li bi joj pisao pesme za novi album – odgovara potvrdno, ali navodi da je „njeno vreme prošlo“. Više detalja ovde.

POSLEDNJE VESTI