in ,

Lady Gaga će glumiti Donatellu Versace u novoj seriji


A photo posted by Popticular.com (@popticular) on

Lady Gaga nastavlja sa glumačkom karijerom i uskoro ćemo je gledati kao Donatellu Versace u trećoj sezoni serije American Crime Story.

U centru nove sezone serijala biće ubistvo modnog kreatora Gianni Versacea 1997. godine u Majamiju. Producent serije je Ryan Murphy sa kojim je Gaga već sarađivala u American Horror Story: Hotel, u ulozi koja joj je donela nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u mini seriji, a trenutno glumi u American Horror Story: Roanoke.

Očekuje se da će American Crime Story početi sa snimanjem početkom 2017. godine, uporedo sa drugom sezonom koja će se baviti poseldicama uragana Katrina u Nju Orleansu. Prva sezona serije obrađivala je temu čuvenog suđenja O.J. Sipmpsonu i odlično je prošla i kod publike i kod kritike i na dodeli ovogodišnjih Emmyja osvojila je devet nagrada.

 

Giannija Versacea ubio je isped njegove vile u Majami biču jula 1997. godine masovni ubica Andrew Cunanan, koji je izvršio samoubistvo osam dana kasnije iz istog pištolja. I dalje je misterija zašto je jedna od žrtava Cunanana, koji je tokom tri mesaca ubio petoro osoba, bio i proslavljeni kreator. Gaga i Giannijeva sestra, Donatella, su bliske prijateljice, a pevačica joj je posvetila i pesmu na albumu Artpop iz 2013. godine, a bila je i zvezda prolećne kampanje modne kuće Versace 2014. godine.