Lady Gaga i Perez Hilton: Vređanje na Twitteru

Perez Hilton i Lady Gaga iz perioda kad su bili prijatelji

Američka pevačica Lady Gaga i nekada njen dobar prijatelj, bloger Perez Hilton otpočeli su pravi rat na Twitteru. Na očigled miliona fanova njih dvoje dopisivali su se preko ove društvene mreže. Ali na takav način koji ne ide u korist ni pevačici ni selebriti blogeru.

U  nedelju se jedan fan pevačici obratio, rekavši joj da je Perez Hilton upravo ušao u njen stan. Gaga je odmah napisala nekoliko tvitova tim povodm i zamolila ga da se ne šali, jer je stvar vrlo ozbiljna. Želela je da zna istog trenutka da li je to istina i zamolila je fana da odmah fotografiše Pereza. Momak to nije uradio.

Ispostavilo se da je poznati bloger stvarno toga dana bio u zgradi pop dive. Gaga je počela da piše tvitove Perezu da je bolestan, da treba da ostavi nju i njenu porodicu na miru i da ne iznajmljuje stan u njenoj zgradi zato što želi da je progoni.

Nakon toga, zahvalila se fanu i napisala da je dobila potvrdu od obezbeđenja da je Perez bio u zgradi i da će se ona pobrinuti za to. Onda se javno zapitala da li treba da bude upucana u glavu da bi dokazala ljudima da su on i ostali ljudi što je maltretiraju prešli granicu, jer i ona je samo ljudsko biće.

Hilton i Gaga razmenili su nekoliko tvitova, u kojima ga je ona optužila da je lažov i da čuva njegove psihotične poruke u telefonu, napisavši da svesno namerno iznosi prljav veš, jer ne želi više to da krije. Perez joj je rekao da to nije prava Lady Gaga i da je ona potpuno druga osoba u javnosti i privatno i da bi trebalo samo da piše o svojoj muzici na Twitteru.

Bloger je na svom sajtu napisao izjavu, u kojoj je detaljno objasnio da nije imao nameru da proganja bivšu prijateljicu već je samo tražio stran za sebe, a nije znao da je ona u toj zgradi. Žali što je njihovo prijateljstvo puklo, ali želi joj svu sreću i ogroman uspeh u karijeri kao i do sada.

Ovo su samo neki od tvitova, koje je pevačica kasnije izbrisala.

D. J. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top