Lady Gaga ipak neće glumiti Donatellu Versace: Evo i zbog čega

Prošlog novembra pojavili su se navodi da će Lady Gaga glumiti Donatellu Versace u trećoj sezoni serije American Crime Story, koja će obrađivati temu ubistva modne ikone Giannija Versacea 1997. godine u Majamiju.

Ali izgleda da su ovi zveštaji bili pogrešni jer je izvršni producent serije Ryan Murphy nedavno otkrio da Gaga nikada nije bila u planu da se pojavi u drami kanala FX. Murphy je u razgovoru sa novinarima na pitanje da li će pop zvezda tumačiti ulogu poznate dizajnerke jednostavno odgovorio: “Ne”. Producent je takođe za Variety otkrio razloge zbog kojih Gagu nećemo gledati na malim ekranima. “Ona mi je prijateljica. Ali sledeće godine je veoma zauzeta – pevaće na Super Bowlu, snimaće film A star is born i mislim i da kreće na turneju. A kada snimate seriju o Versaceu, potrebno je da se obavežete pet meseci jer se snimanje odvija širom sveta. Tako da mislim da sa njenim rasporedom to ne bi bilo moguće. Ali voleo bih da nešto u budućnosti snimimo zajedno”.

Lady Gaga je za mnoge bila savršen izbor, ali ostaje za vidimo koga će Murphy angažovati za ulogu Versaceove sestre Donatelle.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI