Lady Gaga nepoželjna i na Filipinima!

Problemi Lady Gage na azijskom delu turneje The Born This Way Ball se nastavljaju! Nakon zabrane koncerta u Indoneziji, zbog navodno lošeg uticaja na moral omladine, kontroverznoj pevačici jasno je stavljeno do znanja da nije dobrodošla ni na Filipinima.

Naime, na stotine mladih hrišćana protestvovalo je protiv skandalozne umetnice u prestonici Manili, tražeći od organizatora i vlasti da otkažu koncert. Biblemode Youth, organizacija mladih, smatra da je prikazivanje Hrista i katoličkih simbola u njenim nastupima, spotovima i na fotografijama iskrivljeno i uvredljivo.

“Ona ima iskrivljeno viđenje Isusa Hrista, što je za nas uvredljivo. Njena muzika i sve o njoj razlikuje se od onog u šta mi verujemo”, kaže Ruben Abante, vođa pokreta i jadan od organizatora protesta.

Ipak, koncert pevačice u Manili je dozvoljen, s tim što su vlasti striktno naredile da na bini ne bude golotinje niti bilo šta što bi moglo da utiče na moral stanovnika Filipina i njihovu kulturu i običaje.

Lady Gaga u Manili će održati dva koncerta, dan za danom, 21. i 22. maja, a nakon toga putuje na Tajland, gde će 25. maja održati koncert u Bangkoku.

F.Y./Tračara
Foto: Cbsnews.com/Buzzfeed.com

Povezane vesti

Back to Top