Lady Gagin verenik: lep, zgodan i… neveran!

Planiraju svadbu (foto: Instagram)
Planiraju svadbu (foto: Instagram)

Bilo da vole Lady Gagu ili ne, u jednom se skoro svi slažu: upecala je dobro parče. Njen dugogodišnji dečko, a od skora i verenik, glumac Taylor Kinney je momak kog bi poželela svaka. Ali, svako ima svoju tajnu.

Taylor ima savršeno telo, pogled koji ostavlja bez daha i šarm zrelog muškarca, ali, sudeći prema rečima njegove bivše devojke, Brittany Sackett, ne može se pohvaliti vernošću. Ovu devojku, koja je agent nekretninama, Taylor je prevario iako su bili u ozbiljnoj vezi i to ni manje ni više nego upravo sa Gagom.

Brittany je to saznala na najgori mogući način. Taylor ju je greškom pozvao i ne znajući da ona sluša preko telefona on se kikotao sa pevačicom ili su čak vodili ljubav.

Ko mu ne bi oprostio? (foto: Twitter)

Njen tadašnji dečko, Kinney, je tek sutradan shvatio šta se dogodilo i pozvao ju je da se izvini, ali ona nije marila za njegove izgovore.

“Na neki način mi je i laknulo što se sve desilo tako kako se desilo. Na vreme sam shvatila kakav je”, tvrdi Brittany u intervjuu za Daily Mail. “Sve to mi je olakšalo da prekinem tu vezu.”

Pa, očigledno Gagi nije smetalo to što je Kinney već bio u vezi, a možda nije ni znala.  Nadamo se da će taj verenički prsten i dalje ostati na njenoj ruci.

i'd rather die without you and I (foto: WENN)
i’d rather die without you and I (foto: WENN)

Povezane vesti