Leo DiCaprio u epizodi „nepristojna ponuda“

ONA je Leu rekla „ne“!

Trenutno jedna od najtraženijih svetskih manekenki Cara Delevingne (20) dobila je jednu (ne)pristojnu ponudu od ni manje ni više do Leonrada DiCapria.

Na Kanskom festivalu holivudski glumac se sjajno proveo, ali je provod želeo da mu još malo ulepša mlada manekeneka. Naime, njih dvoje su se upoznali, Cara se jako dopala glumcu, koji je poznat po tome da je slab na manekenke. Razmenili su brojeve telefona i on ju je pozvao na privatnu žurku u njegovom apartmanu. Ali, top-model nije bila oduševljena DiCaprievim ponašanjem. Smatrala je da je previše napadan za njen ukus, ali i star za nju, navode očevici. Ups!

Jedan od najvećih glumaca Holivuda svoje generacije se sigurno osetio čudno, jer ne verujemo da je navikao na ovakve situacije i da ih je često imao. Tridesetosmogodišnji glumac se još uvek nije oženio, a to je u više navrata opravdao stalnim odsustvom od kuće zbog snimanja i svojih angažmana. Šuška se da se zapravo radi o prevelikoj vezanosti za njegovu majku, koja svakoj novoj devojci mora dati zeleno svetlo da bi se zabavljala sa njim.

Kako li će biti sa budućom suprugom lepog glumca jednog dana videćemo…

D.J. / Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI