in

Linzi Lohan snimila reklamu u kućnom pritvoru?!


Posrnulu glumicu i pevačicu Linzi Lohan ništa ne može zaustaviti, pa je tako ovih dana u svojoj kući snimila reklamu. Kako je sprečena da izlazi, jer služi kaznu kućnog pritvora zbog prekršene uslovne kazne, LiLo je posao premestila u prostor u kom živi.

Na internet sajtu TMZ.com pojavio se promo video klip u kom vidite kako Linzi promoviše novi aukcijski sajt pod nazivom Beezid.com. Kako se šuška Linzi je za 18 sekundi, koliko traje ovaj video, prvobitno ponuđen honorar od 25.000 dolara, međutim ona je tražila više, pa je za sada nepoznato koliko je Linzi dobila novca.

Ipak, da li će moći da nastavi da zarađuje i iz kućnog pritvora, sada deluje potpuno neizvesno, jer američki tabloidi danas izveštavaju da je Linzi pala na redovnom alko testu. To upućuje na to da je u kućnom pritvoru pila alkohol, što joj nije dozvoljeno. Da li se Linzi ponovo smeši zatvor, ostaje da vidimo…

Šta mislite, da li bi Svetlani Ražnatović koja je juče otpočela služenje kazne u svojoj kući, bilo dozvoljeno ovako nešto?