Ma koga ovo zanima?! #7

Vreme je za povremenu retrospektivu života poznatih ličnosti – ali iz malo drugačijeg ugla! :)

Skoro pa zaboravljena voditeljka – glumica Nikolina Pišek pojavila se na otvaranju – ni manje ni više, nego poslastičare! I dok su svi gosti nove zagrebačke poslastičare imali prilike da uživaju u najrazličitijim kolačima, gospođica Pišek, koja navodno ima probleme u vezi sa srpskim biznismenom, rešila je da zagolica maštu te se tako pojavila bez gaćica! Vrlo smelo, moramo priznati – doći na otvaranje – poslastičare – bez gaćica.

Nedavno smo vam pisali kako Lady Gaga odlazi u medijsku ilegalu, te da neće davati izjave za medije. Voleli bismo kada bi se naše pevačice držale toga, te ćutale barem kada kažu da će ćutati. Tako se Jelena Karleuša probudi i svakog jutra kreće u neku novu bitku, koju bije protiv nepoznatih i anonimnih, a očigledno samo njoj bitnih ljudi. Malo, malo pa neki Jelenin tvit, status, beleška osvanu u medijima (pa i na Tračari!) a to – složićete se, nikako nije oblik medijske izolacije. Ili smo mi pobrkali termine?

“Džet set vilu” u kojoj borave “džet set” Parovi a koju gleda čitavih 0.2% nacije (ovo nisu nagađanja, već zvanična statistika!) prošle nedelje posetila je Sandra Partizan. Oni koji nisu bili upoznati sa njenim likom i delom, mogli su da, hm, uživaju u četvoročasovnom performansu ove navijačice, dok je ona mrtva pijana zavodila partnera Alke Vujice. Da stvar bude još gora, Sandra je po izlasku iz vile pokušala da spere ljagu sa sebe. “Danas je svaka devojka teška drolja, a u stvari prodaje neko poštenje i glumi finoću.” Nije nam jasno na koje je devojke mislila. Na sebe nije sigurno, zar ne – ona nije glumila finoću :)

Nesuđena Playboy zečica, Anastasija Stejsi Buđić prošle nedelje je odvedena u Arilje, kako bi snimila reklamu za maline. U međuvremenu, neko joj je ispričao priču da se u tom delu zemlje dešavaju čudne stvari zbog grofa Drakule, a onda su čudne stvari počele da joj se dešavaju… da bi na kraju skontala da je u pitanju skrivena kamera. Evo, Stejsi male pomoći – kada ti neko sledeći put kaže da si angažovana za reklamu, da znaš odmah da je u pitanju skrivena kamera!

Od skandaloznih naslova izdvajamo i…

…Ukradeni automobil Marije Šerifović pronađen… u Albaniji!
…Slađa Delibašić promoviše novu liniju kozmetike Unikat
…Hrvatski mediji otkrili toplu vodu – Nina Badrić nema šanse na Eurosongu!

I za kraj… Severina i Nataša Bekvalac su dovoljne vesti same po sebi!

Ukoliko mislite da smo nekoga zaobišli – znate da smo to namerno uradili. U svakom drugom slučaju, javite nam vaše utiske na mail@tracara.com!

*Napomena: Ovaj tekst je u potpunosti šaljive prirode i nema nameru da uvredi nikoga.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI