Prati nas

Evrovizija

Madonna nastupa na Evroviziji u Izraelu!

Nakon Justina Timberlakea, na Evroviziju stiže i Madonna!

Iako je legendarna pop ikona Madonna navikla da nastupa ispred gomila fanove, ove godine će imati priliku da se pojavi na sceni gde će je gledati više od 150 miliona ljudi!

Naime, kako je Live Nation Israel potvrdio u ponedeljak na svojoj facebook stranici, kraljica pop će se pojaviti na Evzovizijskoj sceni u Tel Avivu ove godine, a izvešće dve pesme – jednu staru, i jednu pesmu sa novog albuma koji je trenutno u fazi izrade.

Nastup će biti podjednako istorijski i histeričan, ne postoji bolji način da se započne predstojeće leto” , napisali su administratori stranice.

U izjavi za The Hollywood Reporter magazin , predstavnici Live Nation Izraela Guy Beser i Shay Mor Yosef , potvrdili su da će zvezda izvesti dve pesme, iako nisu odavali nikakve dodatne detalje.

BBC News tvrdi da je Madonnin PR tim takođe potvrdio zvezdin nastup, ali Evrovizijska Broadcast Unija tvrdi da još uvek nije donesena konačna odluka, kao i da nikakav ugovor nije potpisan. Oni navode da će zvanično saopštenje, ukoliko ga bude, stići sa Evrovizijskih medija.

Ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije biće održano u Izraelu nakon što je pobedu prošle godine odnela Netta sa pesmom Toy, a odluka o održavanju ovog takmičenja u Tel Avivu pratila je niz kontraverznih događaja među kojima je i bojkot takmičenja najavljen od strane palestinskig organizatora.

Takmičenje će biti održano 18. maja ove godine.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. noname

    12. 04. 2019. at 00:27

    aaaaa <3 <3 <3 <3 ove godine cu gledati za promenu Evroviziju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Evrovizija

To Top