Prati nas

Bizarno

Madonna povećala zadnjicu: htela da izgleda kao Kim Kardashian, pa napravila katastrofu

Madonna se vratila na muzičku scenu albumom Madame X, koji je podelio ne samo kritičare već i njene okorele fanove, a uz nove pesme stižu i nove kontroverze.

U jeku priprema za turneju, pop diva stavila je implante u zadnjicu, što je šokiralo sve one koji su prisustvovali prvim probama koncerta.

Šesdesetogodišnja pevačica poželela je da ima zadnjicu poput Kim Kardashian, što je eksplicitno naglasila svom hirurgu, no čini se da nije sve prošlo tako „glatko.“

„Svi smo mislili da su priče o tome da je Madonna ugradila zadnjicu izmišljene ili da je stavila samo neke sunđere kako bi joj taj deo tela izgledao veće, ali izgleda da je ona stvarno išla pod nož,“ kaže izvor blizak muzičarki.

„Niko nema snage da joj kaže da smešno izgleda sa velikim dupetom,“ dodao je izvor.

Sa druge strane, njeni fanovi nemaju taj problem, pa Madonnu oštro kritikuju na društvenim mrežama, osuđujući njenu odluku da ponovo menja nešto na sebi. Najglasniji su oni koji se sprdaju sa njenom novom zadnjicom, nazivajući je „lažnom“ i optužujući pevačicu da je otišla kod pogrešnog doktora.

„Ovo su  najgori implanti koje sam video u životu. Uopšte ne izgleda kao zadnjica koju ima Kim Kardashian – to bi joj, možda, lepo stajalo,“ jasan je izvor.

Bilo kako bilo, kontroverzi oko Madonne nikad dosta, ali ako je suditi po dosadašnjem toku njene karijere, to joj neće mnogo odmoći – album Madame X debitovaće na prvom mestu Billboardove liste.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top