in

Maja Nikolić napala Vuka Moba: Kači se na mene, ukrao mi pesmu

Maja Nikolić optužila je u emisiji Izvedi me Vuka Moba da joj je on ukrao pesmu Apoteka i objavio kao svoju E pa neka, a sada se još više obrušila na njega.

Vuk Mob je nabeđeni i nevaspitani klinac kojem čak ni časove pevanja ne bih davala. Ima frizuru kao mobilni telefon, zato ga i zovu Vuk Mob. Kači se na mene i ukrao mi je pesmu koja postoji šest-sedam godina. Da se pojavi u Pinkovim zvezdama, ne bi prošao ni prvi krug. Ja obožavam MC-jeve, ali ne volim klince koji su nabeđeni kao on. Isti je Sunđer Bob, nesrazmeran i kockast. On je dečko na baterije, nego nije ih menjao skoro, pa baguje. Rekao je da nikad nije čuo za mene već samo zna Sinana, a ja mu savetujem da u februaru sluša Beoviziju i nauči šta su pevanje, prava pesma i dobar pevač. On Sinanu ne bi mogao ni kofere da nosi,“ kaže Maja za Svet.

Pevačica se osvrnula i na na njegovu bivšu devojku: „Tijana Ajfon izgleda super, ali on mora mnogo da uloži u sebe da bi bio fensi starletan. Da je napumpao usne, možda bih ga zapazila, a ovako ima mnogo lepših starletana od njega. Molim vas da me ubuduće zovete zbog ozbiljnih stvari jer neću da se spuštam svoju vibraciju i komentarišem nevaspitane klince.“

S druge strane, ni Vuk Mob nije ostao dužan Maji Nikolić posle ove prozivke: „Na Maju Nikolić je i Bog zaboravio, zato i ne umire. Ja ne znam njene pesme, a i niko živ ne zna za nju, nebitna je. Moja pesma se zove E pa neka i nema veze sa njenom, žena samo lupeta i kači se za mene jer sam poznat. To je Đanijeva pesma Otišla si, e pa neka, a ja sam od njega uzeo to E pa neka, i to nema veze sa njom. Ona samo pokušava da sebi da na važnosti, ali to joj nije uspelo jer je propala pevačica. Ne mogu da je podnesem, ma čak ni da je vidim negde. A možda se ona loži na mene, pa hoće na taj način da mi se približi, ali džaba joj sve, budaletina i nebitnoća jedna.“ (Svet)