Sandra Rešić proganjala Vuka Moba!? “Nakon intimnih odnosa, zvala ga sto puta na dan”

Sandra Rešić nema dlake na jeziku, ali kada se pomene njen bivši cimer i prijatelj Vuk Mob, ona saginje glavu. Razlog je taj što je nakon raskida sa Oljom Vuk utehu pronašao baš u Sandri.

“Celo leto su se viđali i izlazili. Vuk je tada bio sa kim je stigao, na taj način pokušavao je da se osveti verenici Oliveri, s kojom je malo pre toga dobio dete. Na kraju, kada je shvatio kakva je Sandra, prekinuo je kontakt sa njom. Devojka je odlepila za njim, proganjala ga je. Nakon s*ksa zvala ga je po sto puta na dan. Onda je krenula nešto da mu pametuje, pa je on mnogima pokazao snimak sa njom. Čak i Tari Simov. Vuk je još u prošloj ‘Zadruzi’ shvatio da je Sandra odlepila za njim, ne znam da li se sećate onih suza i njenih poljubaca preko stakla. Sada nije stao u njenu odbranu iako je svi napadaju za taj s*ks, jer ne želi da poteže priču o njoj,” kaže za Svet izvor blizak reperu.

Marko Đedović bio je Sandrin iskren prijatelj, ali kada je shvatio da se folira, javno je optužio.

“Tako se sa mnom džapala kad sam ih zvao negovateljicama Vuka Moba, a napolju (pokazuje na s*ks)… Vuk priznao Tari. I treba da ih j*be, grupno. Ja ih napadao da su negovateljice, od tih pet ili četiri su se poj*bale sa njim,” rekao je Marko, a nešto kasnije istu priču potvrdio je i Filip Car.

Nataša Radan takođe je jedan od svedoka:

“Iznošenjem svoje tužne priče svake sedmice neće pokriti svoju temu o j*bačini sa Vukom. Toliko od mene,” napisala je Nataša, a priču je potvrdila i Rialda Karhasanović, jedna od Vukovih „negovateljica“, kako kaže Đedović.

“Što se tiče toga da li je Sandra spavala sa Vukom, to sam već čula da se priča po kući, kako da kažem… Ja se ne pronalazim u prozvanima.”

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.