Evo zbog čega je Jelena Karleuša plakala u Zvezdama Granda (VIDEO)

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko nikada javno ne pokazuje koliko je povređen, i uvek ističe koliko je bitno da, zarad opstanka u šoubiznisu, uvek ostane lavovski jaka.

U jednom od intervjua je čak priznala da nikada ne dopušta ni svojim ćerkama Atini Niki da je vide u suzama, ali na snimanju jedne od emisija Zvezda Granda, nije se savladala i bukvalno nije mogla da zaustavi suze.

Nekoliko dana unazad se spekulisalo oko toga ko je rasplakao Jelenu, a mnogi su bili skloni da pomisle da ju je do suza doveo neko od članova žirija. Međutim, Karleušu je ganulo to što je jedna od kandidatkinja, poznata gledaocima ovog takmičenja iz ranijih sezona, Sandra Rešić otpevala pesmu svog pokojnog oca, pevača Nina. 

(foto: Screenshot/Exkluziv/Prva.rs)

“Vidim je sa maramicama i kako ona kreće da plače, samo sam bacila pogled i pomislila: ‘Super što si počela da plačeš, jer ako se ja sad rasplačem to će biti katastrofa’. Pevam i razmišljam: ‘Sandra, nemoj da plačeš'”, izjavila je ona, pred kamerama Exkluzivapodvlačeći da jako retko peva očeve pesme jer je uvek savladaju emocije.

Sinoć je konačno emitovana ova epizoda, tako da u nastavku možete da poslušate kako je pevala kandidatkinja koja je raznežila ceo žiri.

https://www.youtube.com/watch?v=2Z3dcQ2IrZc

Povezane vesti

Back to Top