Maja Nikolić o Ivani Peters: Ne može da me komentariše gori od mene

Nakon sukoba Danijela Pavlovića Ivane Peters, koji je stariju koleginicu optužio za namešteno bodovanje na Beoviziji, na nju se obrušila i Maja Nikolić, koja prethodnih dana vodi kampanju protiv pobednika, Balkanike.

Ona je istakla da poštuje rad koleginice, ali da ona nije “prva liga pevača” i da nije dovoljno kompetentna da daje komentare o njenom pevanju i nastupu.

Ivana Peters, čiji rad vrlo cenim, nije postigla ni trideset posto onoga što sam ja, pa je malo čudno da mene i mojih 25 prvih nagrada na festivalima komentarišu članovi žirija koji nemaju nijednu nagradu ni na jednom festivalu, koji nisu A lista pevača kao što su Željko Joksimović, Marija Šerifović, Aca Lukas,” rekla je Nikolićeva i dodala:

“Žiri je potpuno podbacio odabirom Ivane Negativ jer nema nikakve nagrade i nije popularna, nema iskustva sa Evrovizijom. Talentovana je, ali ne može da me komentariše ona koja je gora od mene i koja nije postigla 30 posto onoga što sam ja. Ceo svet prepoznaje moj talenat.”

Podsetimo, po završetku Beovizije krenuli su, očekivano, skandali, prevashodno zbog toga što je pobednička grupa navodno izvela deo pesme na plejbek, što je suprotno pravilima. Predstavnik grupe Sanja Ilić  oglasio se ovim povodom, upitavši kakve veze ima što im je mikrofon ispao tokom nastupa.

Povezane vesti

Back to Top