Prati nas

Maja Nikolić o Ivani Peters: Ne može da me komentariše gori od mene

Šokantno

Maja Nikolić o Ivani Peters: Ne može da me komentariše gori od mene

Pevačica nastavlja sa raskrinkavanjem Beovizije!

Nakon sukoba Danijela Pavlovića Ivane Peters, koji je stariju koleginicu optužio za namešteno bodovanje na Beoviziji, na nju se obrušila i Maja Nikolić, koja prethodnih dana vodi kampanju protiv pobednika, Balkanike.

Ona je istakla da poštuje rad koleginice, ali da ona nije “prva liga pevača” i da nije dovoljno kompetentna da daje komentare o njenom pevanju i nastupu.

“Ivana Peters, čiji rad vrlo cenim, nije postigla ni trideset posto onoga što sam ja, pa je malo čudno da mene i mojih 25 prvih nagrada na festivalima komentarišu članovi žirija koji nemaju nijednu nagradu ni na jednom festivalu, koji nisu A lista pevača kao što su Željko Joksimović, Marija Šerifović, Aca Lukas,” rekla je Nikolićeva i dodala:

“Žiri je potpuno podbacio odabirom Ivane Negativ jer nema nikakve nagrade i nije popularna, nema iskustva sa Evrovizijom. Talentovana je, ali ne može da me komentariše ona koja je gora od mene i koja nije postigla 30 posto onoga što sam ja. Ceo svet prepoznaje moj talenat.”

Podsetimo, po završetku Beovizije krenuli su, očekivano, skandali, prevashodno zbog toga što je pobednička grupa navodno izvela deo pesme na plejbek, što je suprotno pravilima. Predstavnik grupe Sanja Ilić  oglasio se ovim povodom, upitavši kakve veze ima što im je mikrofon ispao tokom nastupa.


6 komentara

6 Comments

 1. Edgar

  24. 02. 2018. at 11:53

  Ko o čemu, Nikolička o poštenju. Nikolička, dno dna, za tebe je Ivana Peters nedostižan vrh! Sanjaj Nikolička!

 2. Lele

  24. 02. 2018. at 18:06

  Aca Lukas pevač A liste? Hahahahhahaah dobar vic

 3. jossa

  25. 02. 2018. at 04:43

  @Lele Pa jeste. Niko ne puni vise koncerte u Srbiji od Ace Lukasa.

 4. Lazar

  25. 02. 2018. at 05:53

  To sto Aca puni koncerte i Marija Serifovic govori kaka mo mentalni sklop kao narod.
  Ivana Peters je za Maju institucija. U svakom smislu. I kao covek i kao umetnik, sto Maja svakako nije (umetnik). Otkud joj pravo i smelost. I trece, jel ona kuci nema ogledalo kad se ovako obucena uputila na ulicu?!

 5. bassman

  26. 02. 2018. at 08:43

  Majo, je l’ ste kostim radile zajedno sa decom u nekoj provincijskoj skoli i koje ste boje koristili – tempere, ili vodene?

 6. Countess

  26. 02. 2018. at 22:44

  Maja je cirkus od žene. Niko joj ne spori te nagrade, ali nije to jedino mjerilo nečijeg kvaliteta. Ivana je bila i ostala jedan od najjačih vokala na Balkanu, to je opšte poznata stvar. Šta će Maji ovo prepucavanje po novinama, ja stvarno ne znam. Prave zvijezde se time ne bave.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top