Majka Beyonce pleni lepotom i u sedmoj deceniji!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Facebook) Tina Knowles Lawson krasi naslovnu stranu junskog izdanja časopisa Ebony i to u glamuroznom izdanju u vatreno crvenoj haljini sa zlatnim nakitom i krunom koja joj i te kako priliči.
Ponosna ćerka vatrene kraljica, Solange, podelila je citat svoje majke o tome kako se osećala kada su je odabrali za Sexy Forever naslovnicu.
(foto: Facebook)
(foto: Facebook)
„Moje prvo pitanje bilo je ‘Ja? Zaista?’ Imala sam u početko neke kočnice, ali sam se onda setila svih žena koje mi svakodnevno govore da sam ih inspirisala da žive život punim plućima, a to uključuje i seksualnost. Ponosna sam što imam 61 godinu i što se moj način života ne ograničava. Svi možemo biti seksi, puni života, šik, elegantni i besprekorni do sudnjeg dana!“, izjavila je Tina za Ebony.
(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

6 Responses

  1. I JA BI PLIJENIO LJEPOTOM DA IMAM TOLIKO PARA KAO ONI I TOLIKO PLASTICNIH OPERACIJA I SKUPIH KREMA, SKUPE I KVALITETNE HRANE…….

  2. Ma jeste, kad skinu sminku i sve filtere, nosina preko pola glave, podocnjaci do brade, a pupak medju nogama. Poznat mi je njihov pojam lepote sa naslovne strane. Kako da ne, sva pleni.

  3. Ljudi nisu pare, kreme, operacije nego dobar stari photoshop! Da nije toga, sve bi one seke peke, cece mece i njihove mame morale u misiju rupu…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI