in

Majka Darka Lazić iskreno o odlasku sina, komšije otkrile nepoznate stvari

Pevač Darko Lazić otputovao je u Berlin da bi pregovarao o novom poslu, budući da planira da se preseli u Nemačku i zauvek ode iz Srbije, kao što je pisano u medijima prethodnih dana.

Njegova majka Branka Lazić, koja je u Brestaču, poručila da se u poslove svog sina ne meša, ali da mu nakon brojnih turbulencija savetuje da počne novi život.

„Darko se trudi da zaradi za svoju decu. Posvećen je otac. Bila je korona, nije radio, nije toliko ni imao, ali čim bude zaradio daće Loreni i Alekseju sve kao i do sada. Doći će iz Nemačke na nekoliko dana, pa se vraća. Ima nove planove i ja ga podržavam. Savetujem ga da ostane tamo da živi i da se ne vraća ovamo. Samo da dođe povremeno decu da vidi, mene i brata, ali da se ne vraća za stalno. Tamo mu je bolje nego ovde, zbog svega“, ispričala je Branka i osvrnula se na brojne probleme sa zakonom i nedaće koje je Darko do sada imao.

„Verovatno mu je sudbina takva… Moj je i ja ga branim. Trudim se sve da podnesem. Kao sin je uvek bio dobar i posvećen, dobro je dete“, rekla je Darkova majka.

View this post on Instagram

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage)

Jedan od pevačevih komšija u Brestaču ispričao je da su Laziću mnogi tražili pare, ali i da je imao  loše društvo“.

„Čuli smo da je otišao u Nemačku. Koliko ja znam, trebalo bi uskoro da se vrati u Srbiju na dva dana. Sad tamo razrađuje plan oko biznisa i kafane koju bi da otvori, a ima zakazane i neke nastupe u Švajcarskoj. Mora da zaradi da uloži, nema nikakav kapital. Pričao je s porodicom, svi su ga podržali i bodre ga da izađe na pravi put i konačno se kloni nevolja. Prvobitan plan je bio da se seli sa Marinom i sinom, ali, eto, kad ga je ostavila to je palo u vodu. Ipak, ostao je pri svom da hoće da okrene nov list i posveti se karijeri. Dosta mu je loših ljudi koji mu traže pare, sa kojima stalno upada u nove probleme. Svi najbliži su uz njega, pitanje je da li će uspeti u svojim namerama ili opet zastraniti“, kaže meštanin, dok stariji komšija priča da se nije iznenadio što su Darku oduzeli dozvolu. Ipak, kako kaže, pevač koji je proslavio Brestač nema lošu dušu, pa se nada da se sada konačno opametio.

„Uvek je imao dobar auto, čujemo da su mu uzeli dozvolu… Možda i bolje posle saobraćajke koju je imao, a i jurio je ovde putem, svi smo znali da je on kad prođe. A nije loš momak, volimo ga svi, Bog mu je takav glas dao, takav dar. Uvek je hteo svima da pomogne, mom sinu je jednom uzajmio pare, vratili smo sve. Dobru dušu ima, ali hoće ga nevolje. Porodica mu je dobra i fina, majka Branka je prava domaćica, divna žena. Pokojni otac je bio vredan, poštovali su ga u selu. Valjda će i njemu sad da krene nabolje, valjda se opametio“, poručio je on.