Prati nas

Šokantno

Mama Taylor Swift plakala na suđenju DJ-u koji je zlostavljao pevačicu

Podržava ćerku (Foto: Instagram)

Andrea Swift, majka pevačice Taylor Swift bila je veoma emotivna kada je u federalnom sudu u Denveru svedočila protiv bivšeg DJ-a Davida Mullera, protiv kojeg je Taylor pokrenula tužbu za seksualno zlostavljanje.

Dvadesetsedmogodišnja pevačica tvrdi da ju je Muller zgrabio za zadnjicu kada su pozirali za fotografisanje u bekstejdžu tokom jednog od njenih koncerta 2013. godine. Pedesetpetogodišnji David negirao je optužbe, rekavši da su one dovele do toga da ostane bez posla.

Bivši dj tužio je Taylor za 3 miliona dolara, optužujući je da je izmislila čitavu priču, nakon čega je laž prenela njegovom šefu preko njenog telohranitelja, što je rezultiralo Mullerovim otkazom. Suđenje za obe tužene strane počelo je ove nedelje.

“Znam šta se dogodilo, čula sam to od nje, čula sam to sa usana moje ćerke. Taj čovek ju je seksualno zlostavljao.” izjavila je pevačicina majka, pokazujući na Mullera, i nastavila: “Taylor mi je rekla ‘Mama, tip me je upravo zgrabio za zadnjicu'” rekla je Andrea, nakon čega je briznula u plač.

Andrea je izjavila da slučaj nisu prijavile policiji, jer nisu želele da taj incident definiše život njene ćerke.

“Nisam želela da na taj način bude obeležena, i da je mediji nakon toga konstantno podsećaju na to iskustvo, terajući je da preživljava sve iznova i iznova. Bila sam toliko uznemirena da sam želela da plačem i povraćam istovremeno. Smatrale smo da je od izuzetne važnosti da njegovi nadređeni znaju šta se dogodilo” dodala je pevačicina majka.

U svom svedočenju, Muller je ostao pri prvobitnoj izjavi da nije uhvatio Taylor za zadnjicu: “Znam da mi je ruka bila na samom dnu njenih leđa, ali u tom trenutku zaista ne znam da li je moja ruka negde skliznula, i zbog toga bih rekao da je bilo nenamerno. Znam da mi ruka nije bila na njenoj zadnjici.” Pevačicin advokat ga je zatim pitao zašto nije stavio ruku na Swiftino rame, na šta je Muller odgovorio:

“Ja sam malo krupnija osoba. Nisam želeo da povredim gospođicu Swift.” rekao je David.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top