Prati nas

Bizarno

Manekenka priznala: Izgubila sam sebe na putu do uspeha

Cara-Delevingne-Main

Cara Delevingne (Foto: Reuters)

Cara Delevingne možda jeste super model, ali ona za sebe kaže da nije savršena – i da i dalje pokušava da zavoli sebe, ne bi li osetila pravu sreću. 

Manekenka je napisala otvoreno pismo za Time’s Motto u kojem je otkrila da je bilo vrlo teško napredovati u  njenom poslu sa visinom od 173 cm, što moramo priznati i nije neka visina za super modela.

wenn

Uvek besprekorna (Foto: WENN)

“Osećala sam se kao mi je potrebna od svakog potvrda da mogu da se bavim ovim poslom. Kao rezultat toga, izgubila sam iz vida samu sebe i ono što mi je potrebno za sreću, i za uspeh. Mislim da je sve to proizišlo iz ogromne želje da se svidim svim ljudima i da me zavole”, rekla je ona.

Potom je Cara koja se oprobala i u glumi objasnila da je zbog radnog gustog rasporeda zaboravila da uživa u životu, pa je zbog toga rešila da uspori tempo i da uživa i u privatnom životu.

New York premiere of 'Paper Towns' held at AMC Loews Lincoln Square - Arrivals Featuring: Cara Delevingne Where: New York, New York, United States When: 21 Jul 2015 Credit: WENN.com

Na premijeri filma ‘Grad od papira’ (Foto: WENN)

Zanosna plavuša, koja je radila za Chanel i Burberry, je na kraju dodala: “Trebalo je vremena, ali sada napokon shvatam da posao nije sve i da uspeh dolazi u raznim oblicima. Postala sam otvorenija i prihvatam sve novine sa dečijom radoznalošću. Provodim više vremena radeći stvari koje volim. I zbog toga sam u stanju i da svoj posao bolje odradim.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top