Manekenka uhvaćena kako posećuje plastičnog hirurga!

Uhvaćena ispred klinike! (foto: AKM-GSI)
Uhvaćena ispred klinike! (foto: AKM-GSI) Popularna manekenka Gisele Bundchen je u tajnosti posetila jednu kliniku plastične hirurgije u Parizu u kojoj je, navodno, uradila nekoliko zahvata.
Kako bi se sakrila od paparaca, doduše neuspešno, manekenka je nosila tradicionalnu muslimansku burku. Ona je prekrila sve osim svojih nogu na kojima je nosila sandale, što se protivi pravilima muslimanske zajednice. Ono što je Gisele odalo, bilo je prisustvo njenog dugogodišnjeg šofera. Iako je nosila burku, manekenku je odao šofer (foto: Vantagenews.co.uk) Kako piše New York Post, ona je kliniku posetila sa sestrom Rafaelom, a njih dve su preko noći imale estetske zahvate. Gisele je navodno operisala oči i grudi, za koje je smatrala da su se previše opustile nakon dve trudnoće, a ove dve intervencije su je koštale 11 hiljada dolara. Dan nakon operacije, paparaci su uhvatili šoera kako se vraća na isto mesto gde je pokupio sestra i odveo ih u hotel. šofer je viđen kako se vraća na isto mesto, gde je pokupio dve žene i odveo ih nazad u hotel. Kako bi se što brže oporavile, sestre su se spakovale i otputovale na petodnevni odmor u jedan ekskluzivni spa centar.
Posle operacija, sa sestrom otišla u spa centar (foto: AKM-GSI)
Posle operacija, sa sestrom otišla u spa centar (foto: AKM-GSI)
Pošto je nošenje burke u na javnim mestima zakonom zabranjeno u Francuskoj još 2010. godine, manekenku su iskritikovali na društvenim mrežama, nazvavši ovaj potez pogrešnim. Pripadnici muslimanske vere su takođe napali Gisele, rekavši da „svetu stvar nosi u loše svrhe“.
Napali je zbog nošenja tradicionalne muslimanske odeće (foto: Vantagenews.co.uk)
Napali je zbog nošenja tradicionalne muslimanske odeće (foto: Vantagenews.co.uk)
   

2 Responses

  1. Slobodno mozete da proverite tekstove pre nego sto ih objavite ima preko 10 gresaka i progutanih slova. Pa nije vam ovo diktat u prvom razredu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI