Search
Close this search box.

Marija Mihajlović o srpskoj predstavnici na Evroviziji: Povraća mi se od njenog ‘zaviVanja’!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marija Mihajlovic (foto: Facebook)

Pevačica i vokalni trener Marija Mihajlović izrazila je putem društvenih mreža svoje mišljenje o ovogodišnjoj Evrovizijskoj predstavnici Srbije, Sanji Vučić, kao i o pesmi koju će ona izvoditi.


Nezaobilazna modulacija usled nedostatka aranzerske ideje, kao i dursko razresenje kraja pesme, dobosh kao kanta i histerija koja to sve zaokruzuje. Gomila ozbiljnih problema.#eurosongsrbija

Posted by Marija Mihajlovic on Saturday, March 12, 2016

Ovom objavom Marija je podstakla diskusiju na svom profilu o kvalitetu pesme Goodbye, čija je autorka Ivana Peters.

„Ako je ovo vrhunac autorstva kod nas, onda da svi ostali odmah prestanu da se bave muzikom. Generalno, Evrosong se pretvorio u palanačko zadružno poselo, sa izraženim političkim momentom prekucavanja, pa više nikog ni ne zanima u muzičkom smislu,“ piše pevačica koja je pozajmljivala glas i pevala prateće vokale na mnogim albumima.

Sanja Vučić, predstavnica Srbije na Evroviziji ( foto: Facebook )

Dodala je i da su joj u inboks Facebooka stigle pesme od kojih za jednu može da garantuje da bi ušla u prve tri na Evrosongu,  ali da ti ljudi nemaju načina da dođu do onih koji o tome odlučuju.

„Grčenje mišića lica i vrata i pravljenje grimasa nisu načini na koje se proizvodi ton. Potpuno bezveze sa sve njenim zaviVanjem. U svakom slučaju, kako stvari stoje ovde u Srbiji, Farma joj ne gine. I nemojte da mislite da imam nešto protiv ove devojke, koja je Kruševljanka, iz mog kraja iz kog su potekli odlični pevači. Ne radi se uopšte o njoj nego o onima koji prave celu tu papazjaniju i koji godinama, upo**o, ne dozvoljavaju autorima da se pokazu i prezentuju svoje pesme i svoj rad. O tome se radi. To su likovi koji ubijaju našu scenu. Tako da… ista stara priča od koje se svima već odavno povraća,“ zaključuje Mihajlovićeva.

POSLEDNJE VESTI