Prati nas

Vesti

Marija otkriva: Ne podnosim žene kao što je Karleuša

Zvezde Granda su spojile Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović nakon čega su ove pevačice postale bliske prijateljice. Međutim, čak ni one nisu verovale da će to drugarstvo opstati.

Marija je u jednom intervjuu otkrila da je pre Zvezda Granda imala velikih predrasuda o Karleuši, pa nije verovala da će se ikada slagati.

”Iskrena da budem, nisam očekivala da ćemo Jelena i ja da funkcionišemo tako dobro pre nego što smo počele da se družimo, pa i da sarađujemo u Zvezdama Granda. Mislila sam da je ona jedna izuzetno teška žena. I ispostavilo se da je teška, ali i da je dobar drugar. Na skoro identičnoj talasnoj dužini je kao ja. Što se emocija tiče, prepustiću njoj da se bavi tom tematikom, ja se time ne bih bavila’’, izjavila je Marija. Pevačica je očigledno pogrešila, jer njihov odnos toliko fascinira javnost da mnogi fanovi veruju da Šerifovićka gaji posebna osećanja prema koleginici. Međutim, pevačica je demantovala ove glasine dodajući da ne podnosi žene kao što je Karleuša.

‘’Jelena zna da ja ne podnosim drčne osobe. Ja sam eksplozivna, kao i ona. Pa, mi bismo morale da renoviramo kuću svaki dan, da kupujemo nova kola jer bismo sve slomile. Nije zdravo ni normalno da imamo bilo koju vrstu odnosa, osim prijateljskog. Ni sa njom, ni sa bilo kojom osobom koja je takvog temperamenta i karaktera”, rekla je pevačica za Informer.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. No pasaran!

  01. 11. 2017. at 19:08

  Ne brini, Maro..ne podnosi je jos par miliona ljudi. Sta je to..sitnica. Uostalom, ko bi voleo osobu koja je zla, hohstapler, puna mrznje, kompleksa, lazljiva, vredja ljude? Jedva cekam Usce 3 i da Ceca obrise patos sa njom, zavrsice JK opet na infuziji i pod lekovima za smirenje. Karma is a bitch..

 2. Sunny

  01. 11. 2017. at 19:29

  Ti si Maro sjajan pevač a tako veliki licemer. Stalno prozivaš one koje ne znaju da pevaju i nastupaju telom a ne glasom ali eto nju toliku preskačeš ili ne vidiš? Prosto vi na estradi ni karaktera ni doslednosti ni obraza. Sve vam se svodi na sitne ili kripne interese. DUPLJACI

 3. No pasaran!

  01. 11. 2017. at 19:39

  @ Sunny, bravo. Pre nekoliko godina je dala neke izjave u kojima je potkacila Karleusu, a sada se odjednom lizu u ZG?? Marija je Karleusina suprotnost, kako one mogu da se druze? Serifovic se godinama bori protiv svega onoga sto JK predstavlja i njoj slicne a nikako nju da prozove zbog toga?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top