Prati nas

Vesti

Marija Šerifović napustila snimanje Zvezda Granda zbog Karleuše

Sledeća emisija će biti burna

Pre dve nedelje počeo je drugi krug takmičenja Zvezda Granda, koje je publici daleko zanimljivije zbog međusobnog takmičenja žirija, da pošalje što veći broj svojih kandidata u sledeći krug. Upravo zbog toga je nastao veliki haos tokom snimanja emisije, koja će se emitovati ove subote.

Naime, u maloj najavi koja je objavljena, možemo videti da je Jelena Karleuša bila jako nezadovoljna što jedan njen takmičar nije dobio dovoljan broj glasova za prolazak u sledeći krug. Nakon sto je pitala publiku da oceni njegov nastup, Marija Šerifović je besno odreagovala.

’’Što ti tamo moliš ljude? Je l’ ja molim za moje kandidate? Šta hoćeš ti?’’, pitala ju je pevačica, a Karleuša je odgovorila:

’’Hoću tri glasa’’, pa joj je Marija brzo uzvratila: ’’Nema!’’.

Revoltirana Marija Šerifović je burno reagovala te je strgnula sa sebe sve bubice i kablove, u znak negodovanja, poručujući da ne želi više da bude deo takmičenja.

Iskoristivši to što je Marija otišla daleko od svog mesta, Karleuša je prišla stolu, gde sedi žiri, i sama pritisla Marijin taster, dajući svom kandidatu neophodan treći glas.

Situacija se toliko otrgla kontroli, da je Saša Popović urlajući morao da smiri strasti.

‘’Je l’ vi mislite da je ovo z**ebancija?! Jesmo li mi uložili milione u sve ovo da biste se vi zezali ovde?’’, pitao ih je direktor Granda.

A kako se sve završilo, videćemo u subotu:

3 komentara

3 Comments

 1. mila

  06. 02. 2019. at 16:26

  ako ko treba da ode iz ovog cirkusa to je Krki. spustila je nivo Ove komedije na dno dna. nema dalje.

 2. Joja

  06. 02. 2019. at 20:11

  Karleusa nekome da bude mentor. Sprdacina. Niti dna da peva, niti da igra, niti da se ponasa. Svi je samo gledamo kao cirkusanta.

 3. Lorna

  06. 02. 2019. at 21:23

  Da joj nema Ivane Peters i stilista od debele Apotekarke, kandidati joj ne bi ni prošli. Diva može samo da zahvali Ivani Peters i gejlobiju koji viri izšupkaapotekarke

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top