Prati nas

Život

Marina Tucaković nije dobro: Nastavlja se borba sa opakom bolešću

Marina Tucaković i dalje se bori sa karcinomom, uprkos tome što su mediji ranije izvestili da se ona oseća dobro.

Kako sama priznaje, dobro je odreagovala na novi ciklus terapija ali neno stanje iz dana u dan varira.

“Trenutno sam dobro, u odnosu na to kako sam bila neko vreme, sada je sigurno mnogo bolje. Uz trenutnu terapiju koja mi je određena i koju primam redovno, skoro svaki dan idem na infuzije. Uzimam određene kombinacije vitamina koje mi veoma prijaju i  pomažu mi da se brže oporavim i povratim snagu,” rekla je ona i objasnila zašto se oseća loše.

“Vitamini su dobri za svakoga, ne samo za mene, ali meni najviše odgovara infuzija, jer imam lošu krvu sliku posle hemoterapija i terapija koje sam primala. Zato mi je loše, malaksala sam, imam vrtoglavice, ponekad mučnine. Teško je, ali nisam neko ko gubi volju i nadam se da će ići nabolje. Verujem da nas očekuje mnogo lepih zajedničkih projekata i pesama.”

Priznala je da već mesecima pokušava da uradi nešto za Cecu, ali ne nalaza pravu ideju, međutim, njih dve uveliko pripremaju nešto neočekivano.

“Tačno je spremamo nešto sasvim novo za Cecu . Ona je toliko neodlučna da stalno pravim i menjam koliko mogu. Trebalo je pre nekog vremena da se vidimo kako bismo se sve detaljno dogovorile, ali je ona bila nešto bolesna, pa smo došli do zaključka da je bolje da odložimo dok ne ozdravi. Nismo stigle posle toga da se vidimo, ali volela bih da bar jednu pesmu uradimo i da ona izađe do kraja godine. Pitaju me da li joj Rasta radi neke pesme, a ja nit znam nit zalazim u to sa kim se ona čuje i sa kim pored mene želi da sarađuje. To ona sama najbolje zna. Ja ne sumnjam da Ceki uvek izabere prave stvari i prave ljude,” prenosi Svet.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top