Marko Bošnjak neverovatnim glasom još jednom oduševo sve! (VIDEO)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Marko je još jednom oduševio sve (foto: Screenshot)

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Pinkovih zvezdica.

Sedamnaestoro mladih takmičara predstavilo se žiriju i publici uživo, a poslednji je na scenu izašao Marko Bošnjak i još jednom opravdao epitet favorita publike.

On je otpevao baladu Celine Dion All by myself i oduševio žiri. „Ti si dete sa druge planete! Ja sam ti to već rekla! Mi uživamo u svakoj tvojoj interpretaciji“, rekla je ushićeno Leontina nakon nastupa.

Iako je, kako je sam priznao, bio bolestan i imao problema sa glasom, Marko je poput pravog profesionalca izveo numeru i pokazao moćne vokalne sposobnosti.

Pogledajte kako je izgledao njegov nastup.

2 Responses

  1. Sramota je sto pored toliko talentovane dece vi pisete samo o ovom decaku i onom sa duzom kosom iz BiH takodje ako se ne varam. Toliko talentovane dece, ali ni da ih pomenete, vec se svake druge nedelje forsira Marko Bosnjak. Nemam nista protiv, talenat je neosporan ali malo objektivnosti.

  2. Pink ima nekih jačih problema sa autoskim pravima, pola pjesama od prošle i ove godine im je maknuto sa youtube-a. Marko je ove sezone najbolji, baš anđeo od djeteta. Međutim sinoć nije bio kao inače, meni je sinoć baš baš pun pogodak bila ova mala Darija sa Balaševićem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI