Search
Close this search box.

Marko Bulat: ‘Pozitivan sam samo na bensedin!’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook/Marko Bulat)

Nakon afere sa narkoticima, kada je navodno pronađen kokain u njegovom poštanskom sandučetu, pevač Marko Bulat se testirao na drogu i dokazao da u njegovom telu nema nedozvoljenih supstanci.

„Nikada se nisam drogirao, niti ću. Ovaj test pokazuje da sam čist mesec dana unazad, a na Sudskoj medicini pomoću uzorka kose može da se utvrdi da li sam ikad u životu uzeo nešto od droge. E, to ću isto da uradim. Ovaj test je pokazao da nema narkotika u meni, jedino sam pozitivan na bensedin“, otkrio je pevač za Informer.

„Najviše mi je žao majke koja kuka da od sramote ne može na ulicu da izađe, a ja joj kažem da ide uzdignute glave. Naša ćerka Sofija je treći razred, plače jer je zadirkuju deca zbog ovoga“, ispričao je Bulat i dodao da misli da mu ovu aferu smeštaju muškarac i žena koji hoće da ga rastave od supruge Marije.

(foto: Facebook/Marko Bulat)

„Taj muškarac je dao 30.000 evra da se vodi kampanja protiv moje žene. S druge strane, jedna devojka kojoj nisam uzvratio ljubav koristi određenu starletu da mi se sveti.“

Podsetimo, Marija je uhapšena pre nekoliko dana nakon što je uhvaćena kako iz poštanskog sandučeta uzima dva grama kokaina koji su joj dileri ostavili u dva paketa.

POSLEDNJE VESTI