in

Uhapšena žena Marka Bulata: U salonu joj pronađena droga


Policija je juče na Novom Beogradu u Bloku 38. navodno upala u kozmetičku salon za koji se ispostavilo da je lokal koji drži Marija Bulat, žena pevača Marka Bulata.

U akciji je učestvovalo šest automobila Intervetne jedinice i prilikom akcije uhapšeno je tri muškarca i jedna žena. Zaplenjeno je i tri automobila.

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92. Prilikom akcije pronađena je izvesna količina droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenili 2.000 evra i tri automboila.

Lokal je zapečaćen. Osim što na vratima objekta stoje dva upozorenja o zabranjenom ulasku, staklo je rasuto na sve strane.

Radnici iz obližnjeg lokala tvrde da ništa nisu videli i da nisu obavešteni o slučaju.

“Juče sam bila tu od ujutru do kasno popodne i ništa nisam videla, niti čula buku. Očigledno se nešto desilo posle moje smene, budući da sam jutros naletela na ružan prizor ispred kozmetičkog salona”, rekla je gospođa koja radi u lokalu pored.

Marija Bulat je nedavno, inače, učestvovala u rijalitiju “Zadruga”, a portal Nova.rs pokušao je da kontaktira Marka Bulata, koji do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na naše pozive.