Search
Close this search box.

Narko afera: Bulat i supruga i ranije hapšeni zbog kokaina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Policija je juče na Novom Beogradu u Bloku 38. navodno upala u kozmetičku salon za koji se ispostavilo da je lokal koji drži Marija Bulat, žena pevača Marka Bulata. U akciji je učestvovalo šest automobila Intervetne jedinice i prilikom akcije uhapšeno je tri muškarca i jedna žena. Zaplenjeno je i tri automobila. Ovo nije prvi put da je policija uhapsila Mariju Bulat.

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92. Prilikom akcije pronađena je izvesna količina droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenili 2.000 evra i tri automboila.

Marko Bulat i njegova supruga Marija, inače su pre nešto više od 3 godine uhapšeni zbog narkotika u Crnoj Gori.

Crnogorska policija je tada uhapsila Bulata i suprugu Mariju zbog posedovanja narkotika. Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži “Tropski raj” u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu.

Marko Bulat je takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Pre četiri godine pevač i njegova supruga takođe su se našli u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije “Cunami”, uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

U prvo vreme mediji su objavljivali da je Marija drogu, koja je pronađena u poštanskom sandučetu, uzimala za svog supruga, a potom da je u policiji rekla da su kokain oboje koristili.

Pevač je demantovao da koristi narkotike i tih dana je otišao u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti i uradio test na drogu.

Prema njegovim rečima, utvrđeno je navodno, da u njegovom telu nema tragova bilo kakvih narkotika.

POSLEDNJE VESTI