Bulata voleo zemunski klan, a jedan od njih mu je i kum

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevač Marko Bulat, koji se trenutno nalazi u žiži interesovanja javnosti zbog hapšenja supruge Marije Bulat, u čijem je kozmetičkom salonu interventna policije juče pronašla drogu, svojevremeno je važio za „kralja splavova“, koji je često u noćnim izlascima uveseljavao „žestoke momke“, među kojima su bili i članovi čuvenog zemunskog klana. S jednim od njih pevač se i okumio.

Bulat je tada u emisiji “Goli život” otkrio šta se to devedesetih dešavalo na splavovima i noćnim klubovima, koga je on zabavljao, a ko mu je branio da peva, da li ga je neko častio ili gađao čašom.

“Nikad nisam išao u Šilerovu, jer za tim nije bilo potrebe. Šta ću ja tamo?”, odgovorio je Marko Bulat, na pitanje Milomira Marića, autora emisije, o poznanstvima sa Zemuncima.

Pevač je dalje pričao i koga je upoznao u kafanama, kao i koliko su to bili moćni i bitni ljudi u državi, a veselili se uz njegovo pevanje.

“Za Dušana Spasojevića se pričalo, ali ja nikad nisam ništa pitao”, rekao je Marko Bulat, koji je o prvom susretu sa kumom Slađanom Konstantinovićem nastavio:

“Pitao je da još pevam, ali ja sam završio. Insistirao je, ali ja sam odbio. Prišao je i rekao ‘sledeći put kad budem došao, polomiću i tebe i ovaj splav’.”

Ubrzo su se bolje upoznali, postali prijatelji i okumili se, a pevač je nastavio da peva po splavovima, zbog čega su ga proglasili – kraljem splavova.

“Svega je bilo u kafani. Gledao sam tuče, dogodilo se ubistvo, slali su mi bakšiš, bukete cveća…”, rekao je Bulat.

“Umeo sam da ćutim i ne postavljam pitanja kad ne treba. Nikad nisam imao problema sa Zemuncima.”

Godine 2013. Slađan Konstantinović je uhapšen zbog sumnje da je hicima iz pištolja u kafiću “Penzija“ u Beogradu ubio navijača Rada Vladimira Lukića.

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno ga je oslobodio po tom postupku, ali ga je zbog nedozvoljnog držanja pištolja osudio na dve godine zatvora.

Slađan je inače stariji brat odbeglog zemunca Ninoslava Konstantinovića, jedinog odbeglog pripadnika zemunskog klana koji je optužen za ubistvo premijera Zorana Đinđića. O njemu se godinama ništa ne zna.

Podsetimo, prema saznanjima Nova.rs, policija je juče na Novom Beogradu u Bloku 38. navodno upala u kozmetički salon za koji se ispostavilo da je lokal koji drži Marija Bulat, žena pevača Marka Bulata. U akciji je učestvovalo šest automobila Intervetne jedinice i prilikom akcije uhapšeno je tri muškarca i jedna žena. Zaplenjeno je i tri automobila. Ovo nije prvi put da je policija uhapsila Mariju Bulat.

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92. Prilikom akcije pronađena je izvesna količina droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenili 2.000 evra i tri automobila.

Marko Bulat i njegova supruga Marija, inače su pre nešto više od 3 godine uhapšeni zbog narkotika u Crnoj Gori.

Crnogorska policija je tada uhapsila Bulata i suprugu Mariju zbog posedovanja narkotika. Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži “Tropski raj” u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu.

Marko Bulat je takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Pre četiri godine pevač i njegova supruga takođe su se našli u centru skandala zbog dva grama kokaina.

U velikoj akciji beogradske policije “Cunami”, uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

POSLEDNJE VESTI