Marko Bulat i supruga ponovo uhapšeni sa kokainom

Ponovo uhvaćen sa drogom, ponovo demantuje (foto: arhiva)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ponovo uhvaćen sa drogom, ponovo demantuje (foto: arhiva)

Marko Bulat i njegova supruga Marija privedeni su u subotu uveče u Baru, kada je kod njih u jednom kafiću pronađena droga.

Marija je preuzela krivicu na sebe, pa će protiv nje biti podneta prekršajna prijava, jer je reč o manjoj količini droge.

„Tokom pretresa kod njih je pronađena izvesna količina kokaina i marihuane nakon čega su privedeni“, rekao je ranije sagovornik.

Bulat i njegova supruga, koja se nedavno porodila već su bili u centru kokainskog skandala pre nekoliko meseci, ali su tada demantovali da je to njihovo, iako su na sudu priznali da jeste.

„Istina je da je bila racija, a nije istina da je bilo kakva droga nađena kod nas. Ja pevam, ja radim- moj nastup, kakva droga. Ne postoji droga nikakva, ali da bi se začinila racija, moraju da se pišu i te stvari, šta da vam kažem. Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoće, mogu da idem na proveru, da se testiram i ako pokaže da sam čist, oni meni neka daju 500 evra, a ako pokažu da sam koristio bilo kakvu drogu, ja njima 10.000 evra. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu“, tvrdi Bulat, koji dodaje:

„Ma kakvi, čitao sam to i ne verujem svojim očima. Neću da komentarišem to uopšte. Stan mi je otvoren 24 sata, neka upadnu kad god hoće i idemo da damo urin. Ne znam šta drugo da kažem, nemam rešenje.“

POSLEDNJE VESTI