Search
Close this search box.

Marko Bulat pevao deci iz prihvatilišta pesmu o pijanstvu (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevač deci iz prihvatilišta peva pesmu ‘A da me vidi bsbo’ (foto: Screenshot)

Vreme Branka Kockice, Dragana Lakovića i Miće Tatića i divnih dečijih pesama i emisija davno je prošlo, a današnji mališani, po svemu sudeći, odrastaju slušajući turbo folk.

Verovali ili ne, pevač Marko Bulat nastupio je pred decom iz prihvatilišta i pokazao da je njegov repertoar isti bez obzira da li peva na splavu ili pred decom bez roditelja.

Pre nekoliko godina regionom se proširio klip o Bosanki koja je posle sedam popijenih Jagera, poručuje pred kamerom: A da me vidi babo…“ Ova rečenica postala je legendarana kako u Bosni tako i Srbiji, te je Bulatu poslužila kao inspiracija za turbo folk pesmu pod tim nazivom. Doduše, umesto naziva alkoholnog pića, on peva o sedam nedelja tokom kojih se opija.

„Evo jedna moja pesma koju znam da deca mnogo vole. Da li ste spremni?“, pitao je Marko okupljenu decu i zapevao: „A da me vidi babo da se opijam, da se opijam sedam nedelja“.

https://www.youtube.com/watch?v=rg4eniJJef0

Da li je ovo primereno za nastup u jednom prihvatilištu i da li je krivica na onome ko je organizovao nastup baš ovog pevača pred mališanima iz centra ili samom Bulatu, procenite sami.

POSLEDNJE VESTI