Bulatova supruga uhapšena zbog kokaina: Evo šta je pevač kaže o tome

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačeva supruga uhapšena zbog posedovanja narkotika (foto: Instagram/bulat.marko)

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena je tri dana u velikoj policijskoj akciji zbog posedovanja kokaina. Kako prenosi Srpski telegraf, nju je policija zatekla dok je iz poštanskog sandučeta vadila dve kesice sa po dva grama belog praha, a odmah je privedena u policijsku stanicu gde je ispitana.

Međutim, ona je policiji rekla da se ne bavi prepodajom narkotika, već da ih koristi za ličnu upotrebu. „Na saslušanju se pravdala da kokain nije za nju, već za njenog supruga! Pa je onda govorila da je za njih oboje. Odmah je priznala da poznaje dvojicu dilera od ranije, te da ih je pozvala zbog dostavljanja droge“, rekao je izvor blizak policiji za Blic.

Povodom ove afere oglasio se i popularni pevač koji je za Exkluziv rekao: „Svašta se piše o toj akciji, a trebalo bi objaviti ko je tu zaista priveden, a ko nije. Šta je zatečeno i šta nije zatečeno“. Na komentare da zajedno sa suprugom konzumira narkotike, pevač kaže: „Majci sam rekao: ‘Izvini što iz novina saznaješ da se drogiram, eto, nisam imao snage ovako da ti kažem’. Preskočiš cigare, preskočiš alkohol i u nekim godinama počneš. Ma, nemam komentar…“

(foto: Instagram/bulat.marko)

Marko se osvrće i na negativne komentare o njegovom životu pre ovog skandala. „Ovo ispada neko licemerje. Krijem se kao iza nekih normalnih stvari, završavam fakultet, a s druge strane vučem neke crte. Dovedite lekara da izvadi bris iz nosa. Ili da idemo u Drajzera da vidimo da li se drogiram ili ne. Stojim iza toga što kažem“.

POSLEDNJE VESTI