in

Maya Berović na stubu srama zbog pesama koje nije znala da su „ukradene“


Maya Berović našla se na stubu srama zbog tri pesme, “Balmain”, “Vip” i “Sama” jer se ispostavilo da su plagijati, zbog čega su skinute sa muzičkih platformi.

Ipak, ona se u ovom haosu našla ni kriva ni dužna, jer je numere uredno kupila od Bube i Jale, verujući da su oni stoprocentni autori spornih pesama.

Međutim, tužbe koje je pomenuti dvojac dobio iz inostranstva govore da se radi o krađi melodije i aranžmana, zbog čega su morali da sa svog youtube kanala skinu ove Mayine hitove, koji su brojali na desetine miliona pregleda.

„Maja samo što nije doživela nervni slom. Ona je te pesme debelo platila, verujući da kupuje nečije autorsko delo. Ni na kraj pameti joj nije bilo da joj prijatelji i saradnici uvaljuju plagijate,“ priča izvor.

„Moglo je to lepo da se kaže, pa da se traže prava, ali očigledno da su je svesno zavrnulli. Bar njoj nikada nije bio problem da plati pesmu ili spot. Sad je bezveze svuda razvlače jer su pesme njene, ona ih je pevala. Sad će uvek da je bije glas da ukrala pesme, a žena veze sa tim nema,“ otkrio je Majin prijatelj.