Prati nas

Film

Megan Fox zbog uloge u novom filmu izgleda neprepoznatljivo!

Glumica je potpuno promenila svoj imidž!

Megan Fox dobila je ulogu u predstojećem filmu o ratu u Koreji, a paparaci su fotografisali pomenutu glumicu koja je zahvaljujući plavoj perici izgledala gotovo neprepoznatljivo!

Na fotografijama koje su javnosti prikazane zahvaljujući magazinu E! News, Megan je viđena sa plavom perikom na snimanju novog filma Jangsa-ri 9.15 u Severnoj Koreji. Glumica u filmu tumači ulogu ratne reporterke Marguerite Higgins koja je sredinom dvadesetog veka izveštavala tokom Drugog svetskog rata, Koreanskog rata i Vijetnamskog rata.

Marguerite je bila deo reporterskog tima Njujorškog Herald Tribuna i bila je  jedna od privilegovanih žena koje su imale mogućnost da izveštavaju o dešavanjima u tom periodu. Rođenda je 3. septembra 1920. godine a preminula je 3. januara 1966.

Zahvaljujući svojoj knjizi  War In Korea: The Report Of A Woman Combat Correspondent , Marguerite je postala prva žena koja je osvojila Pulicerovu nagradu za reportaže iz stranih zemalja.

Megan je veoma strastvena po pitanju nove uloge i provodi dane proučavajući Margueritu i osmišljavajući vizuelni koncept”, izjavio je izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top