Search
Close this search box.

Meryem Uzerli: Najvažnije je da sam živa!

Prvi dan kako se glumica oseća bolje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prvi dan kako se glumica oseća bolje

Glumica Meryem Uzerli se oseća bolje. Na svom Facebook profilu okačila je sliku iz psihijatrijske ustanove, želeći da se obrati mnogobrojnim fanovima koji je podržavaju. Nakon zvaničnog saopštenja produkcije TIMS, koja realizuje seriju Sulejman Veličanstveni, mnogi su se zabrinuli za zdravlje mlade glumice.

Meryem je ispod fotografije, na kojoj je sa majkom, napisala: “Dragi prijatelji, ovo je rpvi dan da se osećam malo bolje, a u procesu lečenja najteži dani su iza mene. Najveći poklon mi je što mogu da budem  na svežem vazduku sa njim i da šetamo. Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista znači. Ipak, mnogi ljudi ne znaju šta mi se dešava i zbog toga me osuđuju.“ , prenosi izvor.

“Za mene je sve ovo samo jedna faza u životu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratiću se mnogo jača nakon ovog perioda. Najbitnije je da moje lečenje vodi jedan od najpriznatijih psihijatara, jer je to velika nada za mene da ću povratiti snagu i energiju. Najvažnija stvar je da sam živa! Moram puno da se odmaram u ovom periodu i nadam se da ćete me razumeti. Svima vama šaljem velike poljupce i hvala vam na velikoj podršci, to mi mnogo znači“– dodala je Uzerli, koja se na lečenju od depresije i hroničnog umora nalazi na klinici u rodnom gradu Berlinu.

Produkcija popularne serije Meryem je već našla zamenu, a izgovor za to bio je da fanovi ne mogu da čekaju da se ona oporavi.

Videćemo kako će fanovi prihvatiti novu Hurem.

D. J. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI