Meryem Uzerli ponovo glumi!

Meryem Uzerli potpuno se oporavila i vraća se glumi
Meryem Uzerli potpuno se oporavila i vraća se glumi

Popularna glumica Meryem Uzerli, nakon pishičkog sloma vraća se glumi. Iskreno govori o nesrećnim okolnostima, koje su je zadesile i raduje se radu na novom projektu.

Nemačko-turska glumica, najpoznatija po ulozi Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, oporavila se i izjavila je da se u roku od dva meseca vraća poslu i da počinje opet da radi, navodi izvor. 29-ogodišnja glumica se, pre snimanja Sulejmana Veličanstvenog, preselila u Tursku i trebalo joj je dosta vremena da se aadaptira na novo okruženje.

”Kad sam se preselila u Tursku, nisam imala pojma šta me čeka. Bojala sam se samoće, nepoznatih mesta, ljudi, ali dočekao me raj. Preko noći sam postala zvezda i idol drugima. Sav trud i neprospavane noći napokon su se isplatili. Sve lepo što sam doživela u očevoj domovini ne bih mijenjala ni za šta. Ni za čim ne žalim, a greške koje sam pravila, okrenuću u svoju korist. Biću bolja žena”– kaže Uzerli i dodaje da je zbog uloge Hurem dobijala i ponude iz Holivuda. Međutim, zbog stresa je morala da se povuče iz javnosti.

Can Ates, glumičin dečko, ostao je uz nju sve vreme, i kad je bila na pishijatrijskom lečenju u Nemačkoj. Tek nakon toga, njena porodica prihvatila ga je, zbog velike razlike u godinama.

Lepa Meryem kaže da je sada spremna za novi projekat. Sa producentima se već dogovorila oko novog radnig vremena, ali i slobodnih dana.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top