Miley Cyrus: Alkohol je gori od marihuane!

Miley je izjavila da je srećna što živi u Kaliforniji, gde je marihuana legalna
Miley je izjavila da je srećna što živi u Kaliforniji, gde je marihuana legalna

U novom intervjuu za magazin Rolling Stone, Miley Cyrus je nagovestila da priče o tome da uživa u konzumiranju marihuane možda i nisu samo priče.

Miley Cyrus ne stidi se da govori o pričama koje kruže o njoj. Na pitanje novinara magazina Rolling Stone da li je istina da konzumira marihuanu, Miley je kroz osmeh rekla: “Ne možete tek tako nekoga da pitate to i da očekujete da će reći da” dodavši da odgovor na to pitanje leži u pesmi Ashtrays and Heartbreaks koju je snimila sa Snoop Doggom.

Iako je demantovala konzumiranje marihuane 2010. godine kada je uhvaćena na delu, rekavši da je reč o legalnoj halucinogenoj supstanci po imenu salvia, ipak je na svom 19. rođendanu, kada su joj prijatelji doneli tortu u obliku Boba Marleya priznala da je “duvala previše trave”.

Mislim da je alkohol mnogo opasniji od marihuane, i mogu da me mrze što sam to rekla, ali briga me. Videla sam mnogo ljudi koji su propali zbog alkohola, ali ne i zbog trave. Mislim da od trave postoje mnogo gore stvari, dokle god nije ilegalna. A u Kaliforniji nije, i zato sam srećna što živim u mestu gde je dozvoljeno da budeš ono što želim da budeš”, zaključila je Miley u razgovoru za Rolling Stone.

Pre svega nekoliko minuta njen novi spot doživeo je premijeru na video servisu Vevo. Pogledajte ga prvi ovde

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top