Prati nas

Vesti

Milica Pavlović dobila ponudu da uđe u italijanski rijaliti

Milica Pavlović dobila je ponudu da uđe u jedan od najpopularnijih italijanskih rijaliti emisija Ostrvo poznatih. Ona je navodno upala za oko producentu ovog šou programa tokom boravka u Crnoj Gori.

“Italijanski producent je zapazio Milicu na jednoj plaži u Miločeru. Primetio je da je atraktivna i puna energije. Raspitao se ko je i saznao je da je reč o velikoj zvezdi u Srbiji. Pošto su u narednu, 17. sezonu Ostrva poznatih želeli da pozovu javne ličnosti iz cele Evrope, sinula mu je ideja da joj predloži učešće u rijalitiju”, rekao je izvor za Informer.

Prema rečima sagovornika Informera, Italijan je prišao Milici na plaži i rekao joj da bi voleo da o svemu porazgovaraju za večerom.

“Našli su se u jednom restoranu u Budvi. Objasnio joj je da je reč o rijalitiju koji dosta liči na “Survajver”, jer u njemu zvezde žive u prirodi na udaljenom ostrvu. Dobijaju osnovni paket za preživljavanje, a zatim sami moraju da naprave sklonište i snađu se za hranu. Rekao joj je da će se nova sezona snimati u blizini Hondurasa. Ponudio joj je pozamašan honorar”, otkriva izvor.

Pevačica je rešila da se najpre konsultuje sa najbližima, da će tek onda doneti odluku.

“Milica mu je rekla da će dobro razmisliti, popričati sa prijateljima i rodbinom i da će mu tek onda javiti za nekoliko dana. Razmenili su brojeve telefona i dogovorili se da ostanu u kontaktu”, objašnjava sagovornik Informera.,

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top